KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 19.06.2020.

Dobra atmosfera s dobrim povodom


Projekt koji Zagrebu vraća osmijeh, Palčićima pomaže da se vrate u Petrovu bolnicu, a svijetu šalje dobre vibracije


Vodeći se mišlju da “teška vremena pokažu u ljudima ono najbolje!” u ovom periodu dok se Zagreb obnavlja, a cijeli svijet oporavlja od virusa COVID-19, ali i suočava skupa sa hrvatskim društvom s nekim novim izazovima po pitanju ljudskih prava, u četvrtak 18.6.2020. u neposrednoj blizini Europskog trga okupilo se šaroliko društvo.

 

 

Lifestyle ikona Borna Kotromanić, trenerica i koreografkinja Andrea Solomun, food bloger Mile Butorac, afroamerička pjevačka zvijezda Tony K. Irving i drugi pod heštegom #zagrebgoodvibes odlučili su Zagrebu vratiti osmijeh (Palčiće u Petrovu), Hrvatskoj pokazati snagu zajedništva i svijetu poslati snagu dobrih vibracija.

 

 

Uz ukusne zalogaje s novog Good Food menija brojni okupljeni udružili su se u dobroj atmosferi u samom centru Zagreba s dobrim povodom - početka stvaranja humanitarne izložbe. Brojna poznata lica odlučila su podržati inicijativu blogera Hrvoja Vukova (Hlifestyle) sa GoodFood-om i brendom zubnih pasti MARVIS da stvore autorska umjetnička djela s temom “Zagreb se (opet) smije”, a čiji je cilj donirati sredstva za akciju “Palčić u Petrovu”. U inicijativi im se priključuju i pjevačko ljubavni par Marko Kutlić i Nela Đinđić ali i blogerica Nataša Rajković (Burbon i borovnice).

 

Tony K. Irving, afroamerički pjevač s bogatom inozemnom karijerom otpjevao je nekoliko pjesama, a posebno dirljiva je bila “Circle of life” (The Lion King) kojom se iz samog centra Zagreba, Hrvatskoj i svijetu htjela poslati poruka o nultoj stopi tolerancije naspram bilo kakvog etiketiranja i nasilja.

 

Zagreb čiji je slogan “grad milijun srca” pokazao je jučer svoju srčanost u dobroj atmosferi s dobrim Good Food zalogajima, dobrim MARVIS pastama za zube i naravno dobrim ljudima s dobrim ciljem!