KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 10.07.2020.

Mobitel je modni detalj, uskladite ga sa svojim stilom


MOBIA - vodeći ekskluzivni distributer opreme za gadgete


Više od nekoliko modnih sezona mobiteli, ali i drugi gadgeti, postali su modni detalji bez kojih se ne može. Oni nam pružaju brzi pregled noviteta, ali i omogućuju prisutnost na društvenim mrežama. Kad smo povezani, svijet je naš!

 

Budući da su stalno u rukama, mobiteli postaju ultimativni modni detalji, a uz brend je sve važnije i kako mobitele "odijevamo"! Svake su sezone u fokusu određene boje i brendovi koji svoje prepoznatljive logotipove i ukrase stavljaju na maske. Mobia, kao vodeći ekskluzivni distributer opreme za gadgete najpoznatija je domaća prodajna mreža u kojoj možete kupiti maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su Adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean- Paul Gaultier.  Krajem ove modne sezone u ponudi će biti i Audi, Diesel, Superdry i Bugatti.

 

Što je u trendu ove modne sezone?

 

USKLADITE SVOJ STIL: Uz lepršave ljetne haljine i male vesele torbice kombinirajte zaštitne maskice u bojama ljeta - od svih nijansi ružičaste pa sve do hladnog spektra u kojem dominiraju zelena i plava.

 

 

Za one koje vole modni minimalizam IT su Guess maskice u ne bojama koje su ukrašene dominantnim zlatnim i srebrnim detaljima. Šljokice su ponovo ljetni hit!

 

KOJEG DIZAJNERA VOLITE?

Ako ste svoje modno povjerenje davno dali Karlu Lagerfeldu, Icebergu, Gaultieru uz odjevne kombinacije i omiljene modne detalje s nekim od navedenih potpisa odaberite i zaštitnu masku iz aktualnih kolekcija. Za vječne mladiće i djevojke Mobia nudi odličnu ponudu Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks maski koje će vas svakodnevno uveseljavati i podsjećati na omiljeni film. Mobia u svojoj ponudi ima i veliki izbor muževnih maski koje će strastveni ljubitelji limenih ljubimaca u potpunosti uskladiti. Vozite li BMW neka s tim potpisom bude i maskica vašeg mobitela.

 

 

 

SPORT I REKREACIJA su odnedavno sastavni dio života mnogih urbanih ljudi. Koristite li postavke svojeg mobitela kako biste izmjerili potrošnju kalorija dok trčite, svoj mobitel odjenite u modni brend u kojem se i sami rekreirate. U Mobia trgovinama potražite odličnu ponudu adidas maski i zaštitnih folija koje štite mobitele od vlage, vode i pada.

 

Više detalja pronađite ovdje.