KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 19.02.2021.

Mon Guerlain Sparkling Bouquet


Mon Guerlain nastavlja svoju čudesnu mirisnu priču novom parfemskom vodom, Sparkling Bouquet, zanosnim mirisom koji blista i zavodi poput najzanosnijeg osmijeha


Mon Guerlain priča ima nastavak i u ovoj godini! Riječ je o parfemskoj vodi Sparkling Bouquet, koja je prava mala oda ženstvenosti, pozitivnosti i sjaju, vedrini i veselju.  Smile and let the world sparkle with you prekrasna je poruka ženi koja potiče svijet da se raduje i smije s njom!  

 

 

Mon Guerlain Sparkling Bouquet orijentalni je, svjež, cvjetni miris za žene, opisan kao esencijalni duo lavande i vanilije sublimiran iskričavom i pjenušavom notom kruške i blistavim jasminom Sambac. Nosevi koji ga potpisuju su Thierry Wasser i Delphine Jelk. Gornje note ove mirisne kompozicije su bergamot, mandarina i kruška;  srednje note su božur, jasmin Sambac i lavanda, a bazne  tahitijska vanilija, bijeli mošus i sandalovina.

 

 

Za pjenušave, voćne note kruške u ovom prekrasnom „pjenušavom buketu“, koje su kompliciranije od prirodnog ekstrakta kruške, odgovoran je Guerlainov mirisni čarobnjak Thierry Wasser. Kreirao ih je koristeći vrstu molekula koje se zovu esteri ili acetati.

 

 

Mon Guerlain je parfimirani manifest ženstvenosti i višeznačnosti današnje žene, snažne, slobodne i senzualne, one koju utjelovljuje Angelina Jolie. I  ovom, najnovijom inačicom mirisa,  Mon Guerlain nastavlja svoje istraživanje različitih aspekata ženske osobnosti, ovaj puta kroz prizmu pozitivnosti.

 

Miris je u luksuznoj punoj staklenoj bočici, "quadrilobé", koja nudi kontrast između snage čvrstih linija i senzualnosti oblina, poput odjeka višestrukih aspekata ženstvenosti, a svjetlucavi srebrni prsten ovaj je puta osmišljen i opasan oko vrata čepa, kako bi obliku četverolista dao izgled dragocjenog dragulja.

 

 

Guerlain Mon Guerlain pjenušavi buket dostupan je u parfemskoj vodi od 30, 50 i 100 ml.