KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 16.03.2021.

Kreće novi ciklus Ženskih večeri Kluba crvenih cipela


Inspirativno druženje za sve koji trebaju malo optimizma, poticaja i vjere u bolje dane


Nakon podulje stanke prouzročene pandemijom corona virusa, članice Kluba crvenih cipela, ženske networking platforme koja okuplja žene te aktivno radi na poticanju njihovih aktivnosti i promicanju kvalitetnijeg i ispunjenijeg života, kreću s novom serijom aktivnosti. Unatoč zahtjevnim okolnostima, u četvrtak 25. ožujka u Hrvatskom glazbenom zavodu organiziraju nove Ženske večeri Kluba crvenih cipela.

 

Živimo u svijetu u kom se gotovo preko noći sve promijenilo. Strah od virusa o kom se još uvijek nedovoljno zna, česte dezinformacije i poluinformacije, nemogućnost putovanja, nedostatak socijalnih kontakata, strah za egzistenciju, a onda i razorni potresi, rezultirali su negativnom atmosferom u kojoj je teško živjeti i raditi,“ kaže Đurđica Marković, predsjednica Kluba crvenih cipela te dodaje: „Treba nam ohrabrenje, poticaj, vjera da će biti bolje, a tko će nam ih dati vjerodostojnije od onih među nama koji i u ovim teškim vremenima uspješno stvaraju i žive punim plućima.“

 

Ženske večeri Kluba crvenih cipela odvijaju se prema već poznatoj shemi - nakon pića dobrodošlice sudionicima se predstavljaju dvije zanimljive i inspirativne žene, a potom projekt, proizvod ili usluga koji su namijenjeni ženama i njihovom ljepšem i kvalitetnijem svakodnevnom životu.  Treći, završni dio, namijenjen je slobodnom druženju uz poneku čašu vina, zalogaj i glazbu. S obzirom na okolnosti, sve se aktivnosti odvijaju uz strogo poštivanje  propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

 

Nove Ženske večeri Kluba crvenih cipela održat će se 25. ožujka 2021. godine s početkom u 18:30 u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, Gundulićeva 6a.

 

Zbog epidemiološke situacije, broj sudionika ograničen je na 25, a ulaznica za prodaju  

je 20. Cijena ulaznice iznosi 200 kn.

 

Svoju ulaznicu rezervirajte na mail klubcrvenihcipela@gmail.com! Odmah po primitku prijave dobit ćete predračun kojim svoju ulaznicu možete platiti.

 

I na ovom druženju sudionike očekuje mnoštvo poklona.