KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 06.04.2021.

Postani član VIP cluba Designer Outleta Croatia i ostvari dodatne pogodnosti


VIP WEEK - tjedan dodatnih popusta za VIP članove kluba Designer Outleta Croatia


Dugo čekate savršenu priliku za shopping i maštate o omiljenim odjevnim komadima i modnim dodacima po prihvatljivim cijenama. VIP Club u Designer Outletu Croatia ispunit će vaše želje.  

 

Kao član VIP Cluba uvijek ćete prvi biti informirani o novostima i ponudama iz modnog svijeta, a prilikom prijave i rođendana dobit ćete i 10 posto dodatnog popusta na već snižene outlet cijene.

 

 

Designer Outlet Croatia organizira i VIP WEEK, najdraži tjedan svih ljubitelja mode i dobrog shoppinga. Tako u periodu od 10. do 18.04. možete kao VIP članovi ostvariti dodatnih 20 posto popusta na već snižene outlet cijene u čak 39 trgovina!

 

Kako bi iskoristili pogodnosti VIP WEEK-a, zabilježite na kalendaru 09.04. jer do tada trebate ispuniti prijavnicu na www.designeroutletcroatia.com i postati član VIP Cluba.

 

Armani Exchange, XYZ, Guess, Replay, Five Star Fashion, Gant, Heraldi, Under Armour i Home & COOK samo su neki od brandova koji sudjeluju u VIP WEEK-u.

 

 

U iščekivanju VIP WEEK-a, ne zaboravite na najbolji dan u mjesecu - Mrak Četvrtak. Rezervirajte 08.04. za lov na dodatne mrak popuste i do čak 40 posto na omiljene brandove: Hugo Boss, Ted Baker, Replay, Guess, XYZ, Armani Exchange i Under Armour.

 

Spojite ugodno s korisnim i iskoristite proljetne dane za boravak na svježem zraku dok obavljate vašu najdražu aktivnost.