KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 08.04.2021.

Braveheart – nova capsule kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik


Sloboda kao inspiracija proljetne capsule kolekcije modnog brenda Etna Maar


Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga,  kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart.

 

Slijedeći svoje srce, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik posegnula je u najsnažniju inspiraciju – slobodu, i za svoj brend Etna Maar kreirala proljetnu capsule kolekciju koju je nazvala Braveheart.

 

- Borba za različite dimenzije slobode odvija se u nama tijekom cijelog života, a zadnja godina obilježena je borbama na mnogo razina. Borimo se da ostanemo zdravi u tijelu i duhu, borimo se za egzistenciju, ljudska prava… za sve one slobode bez kojih je život manje lijep i ugodan. Ta nasušna težnja ka slobodi inspiracija je za moju Braveheart kolekciju, a u nju je utkana i borba za oslobađanje prirode od ljudske agresije. – kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

 

Nesputanost i sloboda pokreta naglašene su u cjelokupnom stvaralaštvu Andrijane Subotić Pjajčik, pa tako i u ovoj proljetnoj capsule kolekciji koja donosi ključne komade, iznimno funkcionalne i stilski bezvremenske. Slow fashion je Andrijanin izbor od samih početaka dizajniranja odjeće i njene su kreacije uvijek osmišljavane s namjerom da nadilaze modne trendove i izrađivane u visokoj kvaliteti, kako bi bile dugovječne.

 

Ovaj puta dizajnerica je otišla korak dalje u borbi za slobodu Majke prirode – cijelu kolekciju je izradila od  postojećih resursa koji su i danas aktualni -kvalitetnog lana i pamuka  u trendovskim bojama, stoga je kolekcija  ujedno i limited edition, a torbe u obliku srca napravila je od eko kože.

 

Cijela kolekcija dostupna je na web shopu etnamaar.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Matej Dokić

Model: Ivana Vukušić

Make up: Profokus

Cipele : Hogl