KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 27.05.2021.

YSL Beauty: Airthin UV Defender


Pure Shots, prva YSL linija za njegu lica urbane žene, dobila je pojačanje! Proizvodima koji predstavljaju jedinstveno iskustvo njege kože s vidljivim rezultatima već od prvog jutra, pridružuje se krema za zaštitu od UV zračenja!


YSL Beauté prošle je godine lansirao liniju za njegu kože Pure Shots, te još jednom potvrdio da je predvodnik u njezi kože. Mala, sveobuhvatna linija proizvoda namijenjena ženama koje žive brzo, aktivno i u neprestanom pokretu, ono je što treba njihovoj koži, jer da bi mogla držati korak s njihovim životnim stilom, potrebno je puno više od obične njege. Upravo to „puno više“ osigurava luksuzna, učinkovita, inovativna i čista YSL linija za njegu kože Pure Shots.

 

Temelje linije Pure Shots postavio je istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlivši avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju, kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil. Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a  stoga se ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40%.

 

Linija Pure Shots sastoji se od čistih formula čiji je izvor priroda. Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu. Putem ispitivanja učinkovitosti, YSL Beauty pažljivo odabire prave, moćne, aktivne sastojke, te sve to bogatstvo i moć  YSL Beauty Ourika vrtova pretače u proizvode Pure Shots.

 

 

Iznimno je bitno spomenuti da su mnoge bočice iz linije Pure Shots refillable, odnosno vrlo jednostavno se može kupiti refil seruma ili kreme, što je također u skladu s načelima brenda o ekološkoj održivosti, a i cjenovno pristupačnije krajnjim korisnicima.

 

Airthin UV Defender  - čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju

 

Nakon hidratantnog losiona4 seruma („zvjezdanog“ proizvoda tj. seruma Night reboot za noć, i 3 dnevna seruma), te Perfect Plumper kreme, Pure Shots linija bogatija je za još jedan proizvod, a to je AIRTHIN UV DEFENDER.

 

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu. Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom za gradsko okruženje i svakodnevno nošenje.

 

Moćna tehnologija: prozračna i bez ulja

 

 

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu. Tanki prozračni sloj ove kreme odlična je podloga za nanošenje šminke jer ne masti kožu i ne čini je ljepljivom.

 

One Shot uključuje jedinstvenu sinergiju: kora citrusa i stopostotni niacinamid

 

Optimalna doza stopostotnog niacinamida pomaže jačati kožnu barijeru u borbi protiv vanjskih agresivnih čimbenika (UV zraka, onečišćenja i prašine), a ekstrakt kore citrusa pomaže kožu čistiti i štititi od oksidativnog stresa. Ti sastojci obogaćuju izrazito tanku teksturu kreme koja omogućava koži da diše. Uz samo nekoliko kapi, koža je učinkovito zaštićena od agresivnih čimbenika u gradskom okruženju te može slobodno disati.

 

Kora citrusa (ili citrus medica limonum)  kora je limuna u proljeće ručno ubranih u vrtovima YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku, bogata elementima korisnima za kožu: eteričnim uljima, flavonoidima, vitaminom C i mnogim drugim. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Učinak: svježa, mladolika koža

 

Dojmljivi rezultati

 

Koža je hidratizirana i zaštićena, a lagana tekstura losiona ostavlja ugodan osjećaj na koži. Nema osjećaja zagušenosti - koža može disati.