KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 24.11.2021.

Einstrukcije.com, digitalna platforma za učenje


Upoznajte novu virtualnu učionicu koja prati izazove školstva u doba pandemije


Od kad je riječ korona ušla u naš svakodnevni vokabular, čini nam se da se vrijeme usporilo, a životne brige fokusirale su se na nova pravila ponašanja. Dok je zdravstvo danas tema broj jedan, obrazovanje mladih palo je u drugi plan.

 

Osim starije dobne skupine koja je u doba pandemije zbog očuvanja zdravlja najugroženija, ne smijemo zaboraviti na mlađe generacije kojima je doba u kojem živimo uskratilo puno toga. Od izlazaka i druženja s prijateljima pa do pohađanja škole, polaganja ispita, čak i učenja, sve se promijenilo. No, jedno je sigurno - obrazovni sustav nije popustio. 

 

Nastavni plan ne pita učenike kako se osjećaju, pate li od tjeskobe i imaju li problema s koncentracijom. Od njih se očekuje da velike količine zahtjevnog gradiva upijaju kao što je epidemija upila naše društvo.

 

Zbog velikog broja slučajeva samoizolacije, učenici i studenti sve češće pohađaju online nastavu. Individualni pristup i razgovor s učenicima “licem u lice” profesori su zamijenili podučavanjem preko kamera što je utjecalo na njihov odnos s učenicima, ali i njihovo savladavanje gradiva. Mladi puno lakše gube koncentraciju, teže ih je kontrolirati što na kraju utječe i na njihove ocjene. 

 

Upravo zato, digitalno doba u kojem živimo u vrijeme pandemije nudi mogućnost online instrukcija kako bi se učenicima pomoglo da savladaju gradivo s kojim imaju poteškoća.

 

Zahvaljujući novoj platformi Einstrukcije.com sada je moguće iz udobnosti vlastitog doma dogovoriti online termin poduke za osnovnu, srednju školu i faks na području cijele Hrvatske.

 

 

Platforma Einstrukcije.com za svaki razred osnovne i srednje škole pruža pomoć pri učenju, instrukcije te mogućnost pripreme za državnu maturu, a vrhunski  instruktori s višegodišnjim iskustvom stoje na raspolaganju pri savladavanju cjelokupnog školskog gradiva. Svakom se učeniku pristupa individualno te programom i brzinom prilagođenom njegovoj razini znanja. 

 

"Uštedite vrijeme i novac i povežite se sa svojim instruktorom na brz i efikasan način u nekoliko jednostavnih koraka. Misija  Einstrukcije.com je osigurati sigurno okruženje i kvalitetno iskustvo, kako učenicima i roditeljima, tako i instruktorima. Sve što je učenicima potrebno za sat je računalo s kamerom spojeno na internet te slušalice s mikrofonom.", izjavili su Roman i Robert,  osnovnoškolski prijatelji i osnivači platforme Einstrukcije.com