KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 05.01.2022.

Noviteti iz Marvisa za ljubitelje čajeva


Limitirana kolekcija pasti za zube s neodoljivim okusima čajeva, od najpoznatijeg Earl Greya do posljednjeg trenda, matcha čaja


Podrijetlo čaja kao napitka izgubljeno je u magli povijesti i mitologije. I danas se priča o tome kako se čaj prvi put pio prije gotovo pet tisuća godina. Zapravo, drevna legenda kazuje da je Kineski car Shen Nung, sjedio i odmarao se u sjeni stabla čaja, spreman popiti svoju uobičajenu šalicu vruće vode, prokuhane, da bi se pročistila, kada je lagani povjetarac donio do njega nekoliko listića koji su se spustili u njegovu šalicu.

Njegov vjerni sluga pojurio je uzeti čašu i promijeni vodu, no car ga je zaustavio uz riječi : “u nama se rađa harmonija od stvari koje šalje nebo ”.

Ritual ispijanja čaja postao je internacionalan, danas se čaj pije u svim dijelovima svijeta, od Europe do Azije. 

 

Inspiriran čajem i ritualima vezanim uz njega, MARVIS, proizvođač kultnih pasti za zube, lansirao je tri nove zubne paste temeljene na tri fantastična čaja, kojima će malo tko odoljeti.

 

 

Marvis blossom tea ukusan je i elegantan čaj inspiriran nježnim okusom cvjetnog čaja napravljenog od sofisticiranog buketa okusa cvijeta trešnje i breskve. Ostavlja postojan, prekrasno opuštajući okus.

 

Marvis earl grey tea s crnim čajem aromatiziranim mirisom bergamota, skladno kombinira vrijedne aromatične note koje pružaju ugodan i energizirajući doživljaj.

 

Marvis creamy matcha tea temelji se na Milk Bubble čaju, azijskom trendu koji je sada postao internacionalan, kao rezultat njegove interpretacije milenijalaca. Svježina okusa Matcha čaja kombinira se s privlačnom gurmanskom notom, dodajući dašak slatkoće vašem danu.

 

Marvis tea collection u prodaji je ekskluzivno na www.delmerion.hr.