KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 01.03.2022.

Sì Passione Éclat de Parfum


Snažna i blistava interpretacija mnogima omiljenog ženskog mirisa Sì, parfemska voda koja utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti te moć strasti koja u život unosi žar i daje mu svrhu


Miris Sì, predstavljen po prvi puta 2013. godine, oda je neovisnosti ženskog duha i eleganciji.  Moderan je to,  chypre miris, obilježen nijansom boje kože.  Godine 2018., liniji Sì  pridružio se miris SÌ PASSIONE, voćno-cvjetni miris koji na nov način, s naglaskom na strast, tumači duh mirisa Sì te ga zato krasi živo, tamnocrveno ruho.

 

Miris Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM (2021.) obilježen notama ruže, utjelovljuje vedro raspoloženje koje obilježava miris svojom prozirnom crvenom bojom rubina.

 

 

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM dočarava strast koja potiče na otkrivanje vlastitih snaga i na život pun elegancije i neovisnosti. Ovaj miris, nošen etosom „Sìla strasti”, priziva duh odvažnog života, a okarakteriziran je vedrinom i živahnošću te obogaćen strašću.

 

 

Život obogaćen strašću

 

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT otkriva novu, blještaviju stranu prepoznatljivog mirisa SÌ PASSIONE. Naziv mirisa „Éclat”, na hrvatskom „sjaj”, simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa, s ružom u središtu, sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i održivo. Riječ je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj te infuziji premium bourbon vanilije s Madagaskara. Održiva nabava ovih sastojaka pokazuje da ovaj brend poštuje prirodu.

 

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM stvorila je Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì PASSIONE, a on ponajprije otkriva blistave gornje note održivo proizvedenog bergamota iz talijanske Kalabrije te svježe i sočne citrusne note ekskluzivno proizvedene za brend Giorgio Armani. Zatim se ti elementi spajaju s jarkim notama crnog ribiza koje mirisu dodaju dozu živahne lakoće te se otkriva nova krhka i zelena interpretacija voća koje je prepoznatljivo za mirise Sì. 

 

U srcu mirisa nalaze se dvije omamljujuće note ruže koje prizivaju dva različita, ali komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota svibanjske ruže ubrane rukom u francuskoj regiji Grasse utjelovljuje nježan, puderast i pastelan učinak u spoju s citrusnim i blago paprenim aspektom. Istodobno bugarska ruža proizvedena održivo i odgovorno, dolazi iz Isparte, turskoga „grada ruža” i predstavlja izdašne, ženstvene i zanimljive aspekte cvijeta.

 

Osnovne note mirisa sadržane su u bijelom mošusu koji mirisu daje svježinu, nježnost i senzualnost, a infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara dodaje osjećaj topline i ugode koji je istodobno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, a istodobno nježan i prožima osjetila. 

 

Infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara proizvodi se s pomoću održivoga i odgovornog programa kojem je svrha pomoći lokalnim zajednicama. Održiva nabava vanilije s Madagaskara, koja se zbiva u sklopu programa nabave u suradnji s nevladinom organizacijom Fanamby, prednost daje dobavljačima koji ranjivim skupinama osiguravaju pouzdan posao i prihode te diversificira prihode u regiji u svrhu poboljšanja lokalnih izvora prihoda, pružajući proizvođačima potporu kako bi osim vanilije uzgajali rižu i kavu. Ovaj je program također osigurao pošumljavanje 150 hektara šume mangrova na Madagaskaru, koji štiti biološku raznolikost regije, te se procjenjuje da to pozitivno djeluje na najmanje 30 % gospodarstava malih poljoprivrednika na tom području.

 

Vatreni parfem boje rubina

 

 

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina. Utjelovljujući sjaj mirisa, blistava crvena bočica sjaji poput dragulja na suncu. Logotip SÌ PASSIONE na bočicu je utisnut u legendarnoj zlatnoj boji, dok je nove jarke crveno-narančaste boje na tamnocrvenoj ambalaži mirisa.

Također ima sjajni crni čep u obliku kamena kao prepoznatljiv dio mirisa kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prsten oko vrata bočice koji pruža otmjen izgled. Bočica parfema SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM sjaji poput dragoga kamena te tako simbolizira način na koji strast unosi žar u život.

 

Kolekcija Sì

 

Nakon predstavljanja mirisa Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, kolekcija mirisa Sì sada obuhvaća pet jedinstvenih i istaknutih mirisa koji prenose različite strane vizije ženstvenosti Sì:

Sì EAU DE PARFUM
Sì EAU DE PARFUM INTENSE
Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE