KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 21.04.2022.

Colonia C.L.U.B., nova mirisna edicija Acqua di Parme


Belodore, najveća regionalna trgovina niche parfema, predstavlja Colonia C.L.U.B., novu mirisnu ediciju Acqua di Parme, a također i novi web shop s više od 100 mirisa najpoznatijih svjetskih brendova


Samo nekoliko mjeseci od otvaranja najveće regionalne trgovine niche parfema Belodore u Zagrebu, još sjajnih vijesti za ljubitelje senzualnih i jedinstvenih mirisa - od sada ih možete kupiti i na Belodore web shopu! A prođete li ovih dana Ilicom, definitivno ćete morati zastati pored broja sedam i izloga obučenog u istinsko remek-djelo iz svijeta niche parfema. Colonia C.L.U.B., nova mirisna edicija Acqua di Parme, simbola talijanskog savoir-fairea i profinjenosti, stigla je u Belodore.

 

 

Sveobuhvatna i živahna nova kolonjska voda Colonia C.L.U.B. donosi uzbudljiv osjećaj lakoće u boci. Bergamot i limun, note ružičastog i crnog papra, aromatični ružmarin te cedrovina i mošus mirisne su note skrivene u kultnoj, sofisticiranoj zelenoj boci Acqua di Parma u obliku cilindra. Pedesetih godina prošlog stoljeća Colonia je postigla međunarodni uspjeh, kada su glumci iz Hollywooda, pozvani u Italiju od strane velikih majstora talijanske kinematografije, otkrili njene intimne i profinjene note. Danas je to parfem koji priča o vama, ljudima s kojima dijelite život, ali i onom osjećaju da ste upravo tamo gdje želite biti.

 

 

Uz legendarni Acqua di Parma, znalcima je dovoljno spomenuti i autentični talijanski brend Tiziana Terenzi te Xerjoff čiji sastojci prikupljeni sa sve četiri strane svijeta odražavaju prirodni i kulturni diverzitet našeg vremena.

 

 

Više o ovom mirisnom carstvu premium parfema, visoke kozmetike i mirisa za vaš dom potražite i na Facebook i Instagram profilu.

 

Fotografije: Belodore Hrvatska