KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 12.05.2022.

Počeo Staropramen Piknik, omiljeno druženje Zagrepčana


Idućih 14 dana, Zagreb ima najbolje mjesto za proljetna druženja


Uz sjajnu glazbu, omiljeno pivo i posebnu gastro ponudu, i službeno je otvoren omiljeni Staropramen Piknik. Događaj koji svake godine okuplja sve veći broj posjetitelja, ove je godine posjetio i najveći broj poznatih lica koja već dobro znaju da se druženje na dekicama uz ukusnu hranu i chillanje u ležaljkama uz rashlađeni Staropramen ne odbija!

 

 

Ovogodišnju piknik košaru sastavljenu od odlične atmosfere, idiličnog uređenja, dobrih vibracija, a dodatno začinio Ginin koncert koji je oduševio sve prisutne. Talentirana glazbenica svojim je najvećim hitovima rasplesala sve goste, a najpoznatijom pjesmom „Pepeo“ razgalila publiku i podsjetila zašto je ovaj singl toliko omiljen. Rougemarin Park, kao nova lokacija, pokazao se savršenom kulisom za popularno događanje ljubitelja dobrog piva i dobrih zalogaja. Trenutno najinstagramičnija lokacija u Zagrebu danju oduševljava lounge zonama među krošnjama zelenila, a navečer postaje najbolje mjesto za romantičan provod, pravi ženski izlazak, minglanje i druženje mnogobrojne ekipe ljubitelja Staropramena. I tako do 25. svibnja.

 

 

Osim uređenja, dekoracija i detalja, sigurno je da će sve posjetitelje idućih 14 dana privlačiti hladno pivo i zalogaji koji ga sjajno prate. Po recepturama Marina Medaka, Staropramen Piknik ove je godine ponudio najšareniji i najukusniji jelovnik – od falafela od boba i burgera u pecivu od batata do sočnih rebaraca i vegetarijanskih ribljih delicija. Srećom, najveći gurmani i ljubitelji kuhinje moći će i naučiti kako raditi jela koja savršeno prate Staropramen pivo. Na kulinarskim radionicama Marina Medaka i Vedrana Boškovića, u dva će vikenda, oni koji se prijave na natječaj, moći otkriti tajne ovih majstora i kuhara, a četvrtkom, petkom i subotom u večernjim satima, piknik će se pretvoriti u dobro mjesto za izlazak i ples. Tako će Zsa Zsa, Eni Jurišić, Lu Jakelić, Vjekoslav Ključarić, Mihael Kvorka trio i Stela Šmit trio biti „točka na i“ ovogodišnjeg piknika.

 

Program svih događanja na Staropramen Pikniku provjerite na službenoj Facebook stranici.