KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 24.05.2022.

Wok by Matija novom lokacijom u Zapruđu proslavio 10. rođendan


U društvu brojnih ljubitelja woka, Matija Nikolić, popularni zagrebački wok majstor, proslavio deseti rođendan brenda Wok by Matija i otvorio novu lokaciju


Kad se prije deset godina prijavio za Masterchef, Matija Nikolić nije sanjao kako će mu finale tog showa otvoriti vrata gastro svijeta i kako će nakon deset godina predanog rada postati najpopularniji zagrebački wok majstor koji na jedinstven način sljubljuje popularni način pripreme hrane s namirnicama koje sam proizvodi ali i kupuje od lokalnih proizvođača. Poseban hit su Matijine nudle, tjestenina koja je baza većine wokova, a koju Matija sa svojim timom svakodnevno sam proizvodi u svom mini pogonu. Za sada su u ponudi samo 'klasične' svijetle nudle iako Matija najavljuje i one tamne, koje će biti napravljene od sipe.  

 "Desetu godišnjicu slavimo na novoj lokaciji u Zapruđu, koja je ujedno i peta zagrebačka lokacija. Uvijek se trudim ponuditi nešto novo i drugačije, pa tako s toplim vremenom, na ovoj lokaciji ekskluzivno predstavljam i proljetne wok-ove u kojima će se naći meso zebre i klokana te puno povrća i zanimljivih kombinacija začina" - rekao je zadovoljno Matija uživajući u sjajnoj atmosferi u Zapruđu, ispred novog street style restorana.
 

 


Kako bi brojnim gostima pokazao koje sve okuse priprema za ljeto u Zagrebu, Matija je sa svojim timom tijekom otvorenja ponudio sve vrste wokova nastojeći pokazati kako se za svakog i najzahtjevnijeg gosta može pronaći savršena kombinacija.

"Ovaj je wok stvarno njami, njami..." rekla je iskreno televizijske voditeljica Uršula Tolj koja je sa svojom kćerkom Evom najbolju ocjenu dala woku s kozicama.Kako bi uživanje u woku bilo potpuno pobrinuo se i partner promocije Sky Cola sa svoja dva pakiranja, na terasi je DJ Tom zabavljao okupljene glazbom 80-tih, a Matija i voditelj lokacije Zapruđe, Domagoj Požgaj, otkrili su ekskluzivu - nakon pet lokacija (Maksimir, Prečko, Tkalča, Središće, Zapruđe) pronađena je još jedna zanimljiva lokacija na istoku Zagreba, točnije u Dubravi s kojom će se dodatno obilježiti wok ljeto u Zagrebu!

 

Fotografije: Nikola Zoko