KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 23.06.2022.

ISDIN – novi brend na našem tržištu


U Hrvatsku stigao španjolski brend kojeg vrijedi isprobati i uvjeriti se u kvalitetu njihovih proizvoda


Na hrvatsko tržište stigao je ISDIN, brend čije je putovanje započelo prije više od 45 godina u Barceloni u Španjolskoj. Riječ je o brendu koji danas, kao i na svojim počecima, pomiče granice u industriji ljepote.

 

 

Kao vodeća tvrtka na području dermokozmetike, prisutni su diljem svijeta, a u suradnji s dermatolozima pružaju niz naprednih rješenja koja odgovaraju svim potrebama kože. Vođeni su strašću i uvjerenjem da svatko zaslužuje zdravu kožu, a iza svakog njihovog proizvoda kriju se godine istraživanja i razvoja. U godinama svog postojanja ISDIN je izgradio iznimnu reputaciju brenda čiji su proizvodi učinkoviti, a istovremeno daju dugotrajne rezultate.

 

U ISDINU kožu zaista vole, zato im je glavna misija širiti tu ljubav kako bi ljudi poboljšali brigu o svojoj koži. Da bismo svojoj koži mogli osigurati i pružiti primjerenu njegu, potrebno je znati kako ona funkcionira. To znanje potrebno je dijeliti, širiti, jer ako se ne širi, ono ostaje beskorisna hrpa informacija.

 

U Hrvatsku stiže nova era dermokozmetike

 

Brend koji nam stiže iz Barcelone ove je godine stigao do još jednog prestižnog postignuća. Proglašen je 6. najvećim, globalnim brandom by IQVIA Consumer Health Global Insights koji su ocjenjivali ljekarne i pratili navike potrošača prilikom kupovine dermokozmetičkih proizvoda.

 

Prema IQVIA istraživanju, upravo je ISDIN brend s najvećom stopom rasta u odnosu na 2020. godinu, jasno se pozicionirajući na putu za treću i četvrtu poziciju na globalnom tržištu, ukoliko se ovaj trend rasta nastavi.

 

Naša koža brine o nama, stoga pazimo na nju

 

 

Kategorije ISDIN proizvoda:

 

- Njega za sunčanje brenda ISDIN je 6. najveća kategorija njege kože, koja predstavlja 8,9 % globalnog tržišta i kategorija koja pokazuje najveću stopu rasta

- Njega za problematičnu kožu

- Anti-age linija za kožu

 

Također, ono što je zanimljivo i pridonosi kredibilitetu branda je činjenica da je ISDIN među tri brenda s najviše objavljenjih radova unutar medicinske literature.

 

Bilo kako bilo, ISDIN je brend kojeg vrijedi isprobati i uvjeriti se u kvalitetu njihovih proizvoda.

 

Više informacija o ISDN-u, proizvodima i gdje ih možete kupiti potražite OVDJE!