KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 03.08.2022.

Prva uniseks kolekcija domaće dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik


Limitirana kolekcija modnog brenda Etna Maar inspirirana kultnom knjigom Richarda Bacha


Spoznati više, doživjeti snažnije i letjeti u nepoznato – težnje su koje galeba Jonatana Livingstona čine drukčijim od ostalih. Inspirirana kultnom knjigom Richarda Bacha u kojoj je sve moguće samo ako to iskreno želite i spremni ste učiti, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik iskoračila je u nepoznato i po prvi puta kreirala uniseks kolekciju.

 

„Jedini je pravi zakon onaj što vodi do slobode.“

Richard Bach, Galeb Jonathan Livingstone

 

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće. Namjenjena je ženama i muškarcima koji znaju da su jednaki, a opet drukčiji i koji prihvaćaju jednakost protkanu brojnim različitostima.

 

 

Majice, bermude, tunike, košulje i lagane jakne – sve što je potrebno za ležerno ljeto i ugodnu ranu jesen Andrijana Subotić Pjajčik kreirala je s mnogo pažnje, ponajprije fokusirana na udobnost i slobodu kretanja, a potom i na univerzalne linije koje spajaju žensku i mušku modu. Materijali su tijelu ugodni (lan i pamuk), idealni za visoke temperature, a boje oponašaju nebo u svim njegovim izdanjima – od čistog plavetnila do duboke, olujno sive uz nezaobilaznu crvenu kojom dizajnerica već godinama opisuje ljubav, strast i radost života. Posebnu poslasticu predstavljaju komadi na kojima dizajnerica intervenira ručnim oslikavanjem objekta inspiracije – galeba.

 

Kampanja za novu kolekciju snimana je u Rijeci, a model Marko Šuša odlično je utjelovio modnu viziju Andrijane Subotić Pjajčik pred objektivom fotografa Igora Emila Horvata i tehničkog asistenta Čedomira Marića.

 

Cijelu kolekciju potražite na www.etnamaar.com

 

 

 

 

 

Fotografija: Igor Emil Horvat

Asistent fotografije:Čedomir Marić

Model: Marko Šuša / Arden Free