KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 10.10.2022.

Versace Pour Femme Dylan Purple


Dylan Purple, svijetao i elegantan miris koji poziva na putovanje te apostrofira jednostavnu, čistu i ničim narušenu sreću


Versace Pour Femme Dylan Purple novi je miris kolekcije koja uključuje Versace Pour Femme Dylan Blue iz 2017. i Versace Pour Femme Dylan Turquoise iz 2020. godine. Lansiran je u rujnu ove godine. Versace Pour Femme Dylan Purple svijetao je i elegantan miris koji poziva na putovanje.

 

 

Inspiriran je trenucima provodenim na talijanskim plažama, kultnim talijanskim citrusima te vrhunskim talijanskim sladoledima i njihovim uvijek inovativnim okusima. Kroz Dylan Purple, kuća Versace vraća Italiji jednostavnu, čistu i ničim narušenu sreću.

 

„Nos“ koji ga je kreirao je Christophe Raynaud, koji o njemu kaže:

 

Ovaj miris kreirao sam kao poziv na putovanje.

Svjež, voćni i zarazni početak, kao posveta ledenim užicima

Italije i njezinih kultnih citrusa.  Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode. Ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac.

Konačno, živopisno drveće i elegancija mošusa koji podsjećaju na zlatni i umirujući pijesak“

 

Versace Pour Femme Dylan Purple svijetao je i elegantan miris koji poziva na putovanje. Svježe, voćno i zarazno otvaranje odaje počast sladoledima Italije i njenim kultnim citrusima. Cvjetno srce predstavlja zalazak sunca pored vode - ljubičasti odsjaji i nježni mirisni povjetarac. Cvjetno-voćna kompozicija uključuje note gorke naranče i bergamota iz Italije, kruške, ljubičaste frezije, te molekule pomarose, mahonial, iso-e-super, ambrofix, belambre i sylkolide.

 

Olfaktorna piramida: cvijetni - voćni - mošusni

 

 

Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan. Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial® i Pomarose®, oboje difuzni i snažni. Belambre® i Ambrofix™ pružaju uvjerljiv, elegantan i živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide® potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

 

Bočica

Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu. Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

 

Zaštitno lice mirisa je Iris Law za koju Donatella Versace kaže:

“Volim Iris. Ona je sama isklesala svoj put. Ima nevjerojatan duh. Ona je prekrasna, pametna i pomalo divlja…. Prava Versace djevojka. Za meneje ona savršenolice za naš miris. Ona to oživljava velikim osobnim stilom, energijom i zabavom.”

 

 

Versace Pour Femme Dylan Purple dostupan je kao 30, 50 i 100 ml Eau de Parfum, a u Hrvatskoj se može naći Martimex parfumerijama, na webshopu martimex.hr, u Muller poslovnicama i u Douglasu!