KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 05.11.2022.

Prestaje li Carrie Bradshaw biti apolitična


Čini se da Carrie Bradshaw, glavna junakinja kultne serije Seks i grad, sazrijeva i politički


Snimanje druge sezone serije And Just Like That…, nastavka kultne serije Seks i grad, je u tijeku. Carrie Bradshaw, glavna junakinje serije koju glumi Sarah Jessica Parker, pojavila se na Manhattnu u dvostruko zanimljivom izdanju. Iako su njen karirani kaput, haljina u bojama duge, plave čizme od brušene kože i šešir s obodom bili dojmljivi, pažnju je još više privlačila torba koju je nosila preko ramena.

Naime, na njenoj Pierre Cardin torbi nalazile su se ružičaste trake s imenima američkih demokratskih političara koji se trenutačno natječu za mjesta u Senatu i guvernerima na sredini izbora, uključujući Beto O'Rourkea iz Teksasa, Tima Ryana iz Ohia i Catherine Cortez Masto iz Nevade.

 

 

Ako ste obožavatelj Seksa i grada, prisjetit ćete se da je Carrie u dosadašnjim epizodama serije bila posve ravnodušna prema svemu što je imalo i naznaku politike. Za razliko od Carrie koja se ranije nije niti registrirala za glasanje,  čak i kada je hodala s političarem, nova Carrie prepoznaje važnost saznanja tko se kandidira i za što se zalaže.

 

Naravno, dobar je to način da se obožavatelje podsjeti da glasaju na poluizborima ovog mjeseca.

 

Photo: Getty Images