KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 26.05.2023.

Brojni zaljubljenici u modu uživali na Guess pikniku


Na Hipodromu, u samom središtu Zagreba, Guess je organizirao piknik uz podizanje balonom te jahanje konja!


Jedno potpuno drukčije druženje organizirao je svima omiljeni fashion brend Guess. Za odabrano društvo, na zagrebačkom Hipodromu je organiziran piknik uz podizanje balonom te jahanje konja!

 

Gosti su već na samom dolasku mogli uživati u zelenoj oazi, kušajući delicije te posebno za uzvanike osmišljen A most unusual Guess What koktel. No bila je to tek uvertira!

 

 

 

Tina Walme, Ivana Mišković, Drago Pezić, Anthony Vilanca – Crni Ante, Petra Kraljev, Antea - Tia Lia, Tara Thaller i Paula Jeričević u maniri Guessovih modela iz kampanje prošetali su u lepršavim kreacijama te najavili razigrano modno ljeto.

 

 

 

U savršenu kulisu su se odlično uklopile i jahačice s konjima koje su gosti mogli fotografirati te i zajahati uz stručni nadzor. Posebno se oduševila Matija Vuica koja je u jednom trenutku i zaplesala.

 

 

Za opuštenu atmosferu se, uz glazbene ritmove, pobrinula voditeljica Renata Sopek koja je najavom za podizanje balona na vrući zrak oduševila goste.

 

 

Romantični zalazak sunca začinio je let A most unusual balonom kojem nisu mogli odoljeti ni Zsa Zsa, Antonija Stupar Jurkin, Ivan Milić i Neven Ciganović te su se složili da je to bilo uistinu posebno iskustvo.

 

 

Marketing menagerica za hrvatsko tržište Tina Čima i sama se osvrnula na događanje: ”Duh Guess brenda je u potpunosti dočaran ovim druženjem, kao i raskošnim outfitima influencera. S jedne strane Guess simbolizira opuštenost, a također i senzualnost, posebnost i ženstvenu razigranost, dok je casual muškarac uvijek in”.

 

 

Mnoštvo odlično raspoloženih uzvanika satima se opuštalo u ugodnoj atmosferi, fotografiralo i snimalo za uspomenu.

 

 

 

Foto: R. Gašpert