KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 06.09.2023.

Vjenčanje iz snova


Ne propustite dan otvorenih vrata Konjičkog kluba Trajbar, u opuštenoj, zelenoj oazi kluba otkrijte zašto vjenčanja u organizaciji Trajbar Teama oduzimaju dah.


Dan vjenčanja jedan je od onih o kojima se sanja. Sve treba biti savršeno, čarobno i kao iz bajke. Ako imate viziju vlastitog vjenčanja u raskošnom zelenilu, Konjički klub Trajbar prava je adresa koju trebate posjetiti ovog vikenda. U nedjelju, 10. rujna, od 12 sati počinje Dan otvorenih vrata gdje, osim Trajbar Team-a, možete upoznati i razgledati elegantno uređeni prostor i bez obaveza dobiti sve informacije vezane uz organizaciju vašeg vjenčanja.

 

 

Intiman klub smješten je u mirnoj, zelenoj oazi koja sama po sebi oduzima dah. Kad tome pridodate svadbeni protokol – pažljivo odabrane cvjetne dekoracije, elegantan postav koktela dobrodošlice, bogatu ponudu vrhunske hrane i pića uz profesionalan, a opet nenametljiv servis, dobivate kulisu iz najljepšeg filma. Upravo onakvu o kakvoj ste maštali za svoj dan iz snova.

 

 

Trajbar Team poznat je po vrhunskoj organizaciji raznih vrsta vjenčanja kojima je zajednički nazivnik elegancija, profinjenost i stvaranje trendova. Bogato iskustvo, umijeće pažljivog slušanja želja i ideja mladenaca te proaktivno predlaganje ideja i rješenja, vode do uspješne realizacije događanja, bilo da je riječ o vjenčanju ili nekom drugom okupljanju. «Naše je zadovoljstvo voditi brigu oko najsitnijeg detalja kako bi se mladenci, ali i svi naši gosti osjećali ugodno i opušteno» govori Maja Trajbar te nadodaje "A cilj nam je da svako vjenčanje bude jedinstveno – surađujemo već dugi niz godina s vrhunskim profesionalcima koji mogu sve ideje pretočiti u stvarnost. Volimo kreirati trendove, biti originalni i svjedočiti osmijesima na licima naših mladenaca i uzvanika", zaključuje Maja.

 

 

Otkrijte koje sve mogućnosti nudi Trajbar Team u jedinstvenom prirodnom okruženju koje već samo po sebi elegancijom i posebnošću oduzima dah.