KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 14.09.2023.

Miris dalekog Mjeseca u bočici parfema


Avon predstavio novu mirisnu senzaciju Far away, beyond the Moon


Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspirira nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima!

 

Još kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?

 

Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far away, beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspiriraju i moć mjeseca.

 

 

U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizira novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom zagrebačkom A'e craft baru u ovom zamamnom mirisu uživali su i brojni influenceri i novinari.

 

 

Ovaj luksuzni koncentrirani parfem u srcu svoje botanike nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine. Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciju cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da ono traje duže od 8 sati.

 

 

Far Away dostupan je u Avon katalogu i na web stranici www.avon.hr po cijeni od 19,90 € (149,94 kn). Ako ga naručite online, stiže direktno na vašu adresu! Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!

 

 

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.

 

Fotografije: Avon, Ivan Marinković, Borna Subota