KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 16.04.2024.

Reci DA reciklaži i osvoji omiljenu NIVEA kremu


Posebna akcija za sve ljubitelje kozmetike koji žele doprinijeti očuvanju Zemlje


Osvježite svoju rutinu ljepote na ekološki način s legendarnom NIVEA kremom koja je upravo podigla svoje standarde održivosti! Sada je dostupna u limenci koja je izrađena od čak 80 % recikliranog aluminija, donoseći vam tako spoj izvrsnosti i brige za okoliš, a za sve ljubitelje kozmetike koji žele doprinijeti očuvanju planeta NIVEA je pripremila posebnu akciju!

 


Od 11. 4. do 11. 7. 2024. donesite u najbližu BIPA poslovnicu plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Za svaku ambalažu dobijete jedan žig na svoju karticu. Kada skupite 5 žigova, na poklon dobijete vašu omiljenu NIVEA kremu.

 

 

Ne propustite priliku da svoju ljepotu podignete na novu razinu uz NIVEA njegu, dok istovremeno činite dobro za našu planetu!

 

Aktivnost traje od 11. 4. do 11. 7. 2024. ili do isteka zaliha GRATIS proizvoda. Odnosi se isključivo na plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Ne vrijedi za ambalažu proizvoda za kućanstvo.

 

Više informacija pronađite ovdje!