KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 07.05.2024.

Forever Young Tour - još jedna društveno odgovorna inicijativa iz Olivala


Sljedeća dva vikenda na sva pitanja i nedoumice o stanju kože te pravilnoj njezi kose i vlasišta odgovaraju poznati stručnjaci na čak četiri lokacije u Zagrebu i Velikoj Gorici


Koji je moj tip kože? U kakvom stanju je moja koža lica? Kako odabrati čistač, serum i kremu koji će mi odgovarati? Kako ublažiti simptome rozaceje i pojavu akni? Zašto redovito i pravilno štititi kožu od sunca te što piti i jesti za zdrav organizam, blistavu kožu i kosu? Ako ne znate odgovor na ova i mnoga druga pitanja ili imate bilo kakve nedoumice kada su koža lica i tijela te njega vlasišta i kose u pitanju, sljedeća dva vikenda u Zagrebu i Velikoj Gorici rezervirajte za posjet mobilnom savjetovalištu kojeg organizira Olival uz podršku dm-drogerie markt Hrvatska pod simpatičnim nazivom FOREVER YOUNG TOUR.

 

 

Na Europskom trgu, Trgu Ivana Meštrovića i Trgu Ivana Kukuljevića u Zagrebu te Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici, u petak i subotu, 10. i 11. svibnja, te 17. i 18. svibnja, sve zainteresirane građane očekuju poznata dermatologinja, doktorica Iva Blajić, nutricionisti Barbara Kolarić i Nenad Bratković te stručni savjetnici za individualne preporuke za rutine njege kože. U mobilnom savjetovalištu bit će dostupna stručna 1 na 1 savjetovanja, a sve posjetitelje čekaju i ukusni zdravi dmBio zalogaji, napitci te mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

 

 

U 2024. godini Olival slavi dvije vrlo važne obljetnice: 30 godina postojanja i čak 28 godina dana zajedničke suradnje s dm-drogerie markt Hrvatska. Zanimljivo je kako su Olival proizvodi bili na policama prve dm prodavaonice u Hrvatskoj, i to još davne 1996. godine u zagrebačkoj Dubravi.

 

 

Olival i dm-drogerie markt Hrvatska sve ove godine dijele zajedničke vrijednosti koje se tiču beskompromisne kvalitete proizvoda i doživljaja kupnje koje osiguravaju svojim vjernim kupcima, ali i uvijek inovativni i svježi odgovori na sve izazove koje vrijeme nosi. Bez obzira na godine, oba brenda zrače mladošću, svježinom i strašću baš kao i u slučaju prve kreme i prve prodavaonice.

 

 

Od davne 1994. do danas, Olival se ponosi svojim odnosom prema kupcima koji prije svega uključuje neprestane edukacije kupaca kako bi im kompliciran svijet kozmetike maksimalno približili i olakšali pronalazak pravog proizvoda. Manje je poznato da je upravo Olival prvi hrvatski brend preparativne kozmetike koji je omogućio kontinuirana, iscrpna online savjetovanja i krenuo pomagati korisnicama u slaganju rutina njege kože i kose. 

 

FOREVER YOUNG TOUR 2024 nastavak je brojnih Olivalovih društveno odgovornih inicijativa. Upravo u suradnji s dm-om i udrugom RokOtok, pandemijske 2020. godine pokrenuli su projekt usmjeren na očuvanje biološkog svijeta uz poseban fokus na edukaciju najmlađih. Kroz Zakladu "Vaše znanje - naša budućnost" Olival je osigurao stipendije za učenike deficitarnih zanimanja u kozmetičkoj branši. A dvije godine zaredom usmjerili su se na gorući problem beskućništva u Hrvatskoj te u partnerstvu s Hrvatskom mrežom za beskućnike, osigurali donacije za temeljne higijenske potrebe i lakše prezimljavanje.

 

Društveno odgovorno poslovanje Olivalova je svakodnevnica te se koristi svaka prilika kako bi se vratilo zajednici, a ovoga puta uživo kroz stručnu edukaciju, nesebično dijeljenje znanja i besplatne savjete vrsnih stručnjaka i to sve u suradnji s dm-om u ovoj slavljeničkoj godini.

 

FOREVER YOUNG vozilo i kutak čekat će vas na sljedećim stanicama turneje:

- petak 10.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Kukuljevića, Špansko

- subota 11.5. od 10 do 14 sati, Europski trg

- petak 17.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Meštrovića, Zapruđe

- subota 18.5. od 10 do 14 sati, Trg Stjepana Radića, Velika Gorica

 

Važno je napomenuti da su sva savjetovanja u potpunosti besplatna i otvorena za sve bez zakazivanja termina te da se s nestrpljenjem očekuje posjet svih zainteresiranih i sva pitanja o njezi kože i kose, iznutra i izvana.

 

 

Facebook: Olival Cosmetics

Instagram: olival_cosmetics