KLUB CRVENIH CIPELA

Marketing


CHICITA.eu je lifestyle portal namijenjen prvenstveno ženama. No, odabirom tema i pristupom CHICITA.eu odgovara svima koji, kroz jasno izražene stavove i u skladu s vlastitom osobnošću, žive aktivno i zdravo, vodeći pri tome računa o svijetu oko sebe.

Na ekrane računala, tableta i mobilnih telefona CHICITA.eu donosi najnovije informacije i trendove iz područja zdravlja i ljepote, mode i stila, biznisa i razvoja karijere, gastronomije, odmora i zabave. Putujemo svijetom stvaralaštva, osobnog i društvenog boljitka, selima, gradovima i megapolisima, riječnim tokovima, morima i oceanima, pješćanim dinama i snježnim prtinama.
Osim ljudi iz svijeta javnog i kulturnog života, pratimo i tzv. „male ljude“, zanimljive pojedince bez čijeg bi predanog rada i angažmana naš život bio otežan. Naravno, CHICITA.eu daje prostor i poznatima i slavnima jer, konačno, kakav bi to lifestyle portal bio kad na njemu ne bi bilo mjesta i za njih!

Uz reportaže i intervjue, CHICITA.eu svojoj publici osigurava i edukativne članke iz područja značajnih za osobni razvoj pojedinca i kvalitetu života.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, slobodno pošaljite email na marketing@chicita.eu ili nazovite na broj telefona +385 (0)91 956 7071.